Passion for smukke bygninger

Inden Jamie Baker startede Humlebæk Facaderenovering i 2010, arbejdede han for forskellige danske murerfirmaer – bl.a. Pihl og Co., Carl Nielsen Facadepuds og Watson Facaderenovering.

Både kalkprodukterne og æstetikken kendetegner Jamies arbejde. Det ekstra ’touch’, han lægger i opgaven, er drevet af hans fornøjelse ved smukke bygninger – både nye og gamle.

Uanset projektets størrelse går Jamie til opgaven med respekt for husets arkitektur og dine ønsker – og han rådgiver altid om den løsning, der er den rette i forhold til dit hus’ nuværende tilstand og bæredygtige fremtid.

Én kontaktperson fra start til slut

Desuden er der mange af Humlebæk Facaderenoverings kunder, der sætter pris på, at Jamie selv er med hele vejen fra besigtielse af opgaven til dens endelige udførelse – det betyder nemlig, at du med én kontaktperson ikke skal bekymre dig om, at informationer går tabt undervejs.

Jamie Baker

Jamie Baker
Humlebæk Facaderenovering drives af Jamie Baker, der har været i branchen siden 1988. Jamie har bred erfaring med forskellige former for mureropgaver med ekspertise i facaderenovering. Jamie arbejder med filtsning, kalkning, pudsning og facadeisolering. Han arbejdede for første gang med kalkmørtel i England, da han var 18 år gammel – og det har holdt ved lige siden.

Jamie arbejder også med indendørs- og udendørsarbejde som fx gulv-, beton og flisearbejde. Se hvad han tilbyder af indendørs- og udendørsarbejde.

Ring til 6024 4139 eller skriv, så finder vi ud af, hvordan Humlebæk Facaderenovering kan hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.