Passion for smukke bygninger

Humlebæk Facaderenovering drives af Jamie Baker, der har været i branchen siden 1988. Jamie har bred erfaring med forskellige former for mure- og pudsarbejde. Han arbejdede for første gang med kalkmørtel i England, da han var 18 år gammel – og det har holdt ved lige siden.

Jamie Baker

Inden Jamie Baker startede Humlebæk Facaderenovering i 2010, har han arbejdet for forskellige danske murerfirmaer – bl.a. Pihl og Co., Carl Nielsen Facadepuds og Watson Facaderenovering.

Både kalkprodukterne og æstetikken kendetegner Jamies arbejde. Det ekstra ’touch’, han lægger i opgaven, er drevet af hans fornøjelse ved smukke bygninger – både nye og gamle.

Uanset projektets størrelse går Jamie til opgaven med respekt for husets arkitektur og dine ønsker – og han rådgiver altid om den løsning, der er den rette i forhold til dit hus’ nuværende tilstand og bæredygtige fremtid.

Desuden er der mange af Humlebæk Facaderenoverings kunder, der sætter pris på, at Jamie selv er med hele vejen fra besigtielse af opgaven til dens endelige udførelse – det betyder nemlig, at du med én kontaktperson ikke skal bekymre dig om, at informationer går tabt undervejs.

Ring til 6024 4139 eller skriv, så finder vi ud af, hvordan Humlebæk Facaderenovering kan hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.