Pudsning

Humlebæk Facaderenovering er specialiseret i facaderenovering og tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder pudsning. Med ekspertise og omfattende erfaring fornyer vi din bolig.

Når vi foretager pudsning af facade, så er det murværkets tilstand og dine personlige præferencer, der spiller en rolle. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov. Det gælder uanset, om du ønsker en glat og ensartet overflade eller foretækker eller en grovere struktur i pudslaget.

Ved pudsning af facader og pudsning af sokkel aftaler vi med dig, hvilken form for puds, vi skal udføre. Der er forskel på, hvor meget puds, der skal påføres, og hvor tydeligt mursten skal kunne ses.

Når vi besigtiger dit hus, rådgiver vi dig om, hvilken form for pudsning, der egner sig bedst til projektet.

Vi foretager disse arbejdsopgaver inden for pudsning:

  • Renovering af pudset facade
  • Pudsning af sokkel
  • Pudsning af hus
  • Pudsning af facade
  • Pudsning af væg
Komplet facaderenovering med sandblæsning, pudsning af facade med indfarvet kalk og hvidmaling af træværk

Som eksperter inden for facaderenovering og murerarbejde giver vi dig ærlig og pålidelig rådgivning om den bedste tilgang til dit projekt. Vi sikrer os altid, at vores kunder er fuldt ud informeret om, hvordan vi vil håndtere deres facaderenoveringsprojekt. Kontakt os for at få en pris på pudsning.

Læs mere om de øvrige opgaver, vi udfører indenfor facaderenovering.

Du er velkommen til at ringe til os på 6024 4139, hvis du har spørgsmål, eller hvis facaden på dit hus trænger til at blive renoveret. Hvis du vil skrive til os, er du velkommen til at gøre brug af kontaktformularen.