Filtsning

Filtsning er en essentiel del af facaderenovering, og Humlebæk Facaderenovering er specialiserede i filtsning af facade, sokler og vægge. Vores ekspertise inden for murerarbejde sikrer, at din facade får den perfekte behandling med kalkmørtel.

Filtsning med kalkmørtel har en række fordele for dit hus og dets omgivelser. Udover at skabe et smukt og naturligt udseende understøtter kalken også en åndbar facade, hvilket er afgørende for murværkets sundhed og bæredygtigheden i byggeriet. Ved filtsning af dit hus får du ikke kun et stilfuldt udseende, men også en langvarig løsning, der modstår vejrpåvirkninger.

Vi foretager disse arbejdsopgaver af filtsning af hus:

  • Filtsning af facade
  • Filtsning af sokkel
  • Filtsning af murværk
  • Filtsning af væg

 

Som eksperter inden for facaderenovering og murerarbejde besigtiger vi din bolig og giver dig ærlig og pålidelig rådgivning om den bedste tilgang til dit projekt. Vi sikrer os altid, at vores kunder er velinformeret om detaljerne i et projekt. Kontakt os for at få en pris på facaderenovering.

Læs mere om de øvrige opgaver, vi udfører indenfor facaderenovering.

Se flere eksempler på filtsning arbejde udført af Humlebæk Facaderenovering her.

Du er velkommen til at ringe til os på 6024 4139, hvis du har spørgsmål, eller hvis facaden på dit hus trænger til at blive renoveret. Hvis du vil skrive til os, er du velkommen til at gøre brug af kontaktformularen.