Kalkning

Kalkmaling er et naturligt materiale, der hverken indeholder kemi eller tilsætningsstoffer. En kalket facade har et smukt farvespil, og du kan selv vælge den nuance, der passer bedst til de øvrige farver på dit hus.

Humlebæk Facaderenovering er specialiseret i facaderenovering og kalkning af huse. En kalket facade er både smuk, vedligeholdelsesfri og åndbar. Når der kun er kalkmaterialer på facaden, så kan murværket ånde, og det betyder, at der ikke ophobes fugt – hverken i ydermure eller indendøre.

En kalket facade kræver minimal vedligeholdelse sammenlignet med andre former for overfladebehandlinger. Kalkmaling er kendt for sin langvarige evne til at modstå vejrforholdenes påvirkning. Ved at få foretaget kalkning af facade, investerer du i et smukt og vedligeholdelsesfrit ydre på din bolig.

Som eksperter inden for facaderenovering og murerarbejde, besigtiger vi din bolig og give dig ærlig og pålidelig rådgivning om den bedste tilgang til dig projekt. Vi sikrer os altid, at vores kunder er fuldt ud informeret, om hvad der er vores anbefalede løsning til projektet. Kontakt os for at få en pris på facaderenovering.

Læs mere om de øvrige opgaver, vi udfører indenfor facaderenovering.

Du er velkommen til at ringe til os på 6024 4139, hvis du har spørgsmål, eller hvis facaden på dit hus trænger til at blive renoveret. Hvis du vil skrive til os, er du velkommen til at gøre brug af kontaktformularen.